Ajankohtaista

Ajankohtaista

Kaffe ja Piffi Lohjan Mäntynummessa

Lounaspalvelut, kahvilapalvelut, à la carte palvelut, tilanvuokrauspalvelut. Take away -palvelut mm. kakuille, muille leivonnaisille, pizzoille, hampurilaisille, liharuoille ja tietenkin lounaalle. Tervetuloa tilaamaan! Puh. 010 5671995.
1.6. lähtien mahdollisuus nauttia tuotteistamme myös paikan päällä turvavälein!

Lounas klo: 10.30-16.00, joka tapahtuu kokkiemme annostelemana. Ruoan saa edelleenkin mukaan myös rasioihin pakattuina, jos haluat nauttia ruokasi edelleen muualla. 

Meiltä saa matkaan myös kevyempää lounasta, jos nälkä ei ole niin suuri. Lounasannoksena ruokaisat salaatit sisältävät juoman, leivän ja jälkiruuan.

Kahvilamme toimii normaalisti ja aamupuuro ja lämpimät leivät tulevat takaisin.  Meiltä saa ostaa myös irtojäätelöä. Tervetuloa! Ravintolamme väki toivottaa teidät lämpimästi tervetulleiksi nauttimaan pientä tai isompaa suuhunpantavaa.

Tarjotaksemme teille mahdollisimman turvallisen vierailun 1.6. lähtien asiakaspaikkojen määrä salissa on puolitettu ja sisätiloissa meillä on nyt 45 paikkaa. Terassilta istumapaikkoja löytyy 52. Olemme myös tehostaneet pintojen puhdistusta. 

Huom! Käsienpesupaikat ovat wc-tiloissa ja käsien desifiointipisteitä löytyy sekä wc-tiloista että molemmilta ulko-ovilta, käytäthän näitä.

HUOM! Pidäthän edelleen vähintään kaksi metriä väliä työntekijöihimme ja muihin asiakkaisiimme, kiitos.

Scroll to top